Illustration for article titled Two Common Food Dyes Could Be Linked to Inflammatory Bowel Disease Symptoms

عکس: ایرینا مروان (گتی ایماژ)

برخی از مواد غذایی ممکن است در ایجاد علائم بیماری التهابی روده (IBD) نقش داشته باشند این تحقیق نشان داد که رنگ غذایی زرد و قرمز می تواند باعث التهاب مزمن روده در موش ها شود ، اما فقط در صورتی که سیستم ایمنی بدن آنها از کار افتاده باشد. یافته ها باید بیشتر بررسی شود ، اما ممکن است برخی از مهمات مهم مجوزهایی برای درمان و مدیریت بیماران IBD ، که علائم آنها اغلب توسط غذاها و نوشیدنی های خاص ایجاد می شود.

افراد مبتلا به IBD به مدت طولانی دچار روده می شوند التهاب ، که می تواند منجر به شعله ور شدن مکرر علائمی مانند اسهال ، تب و گرفتگی های دردناک شود. دلایل دقیق IBD هنوز هم یک راز است ، اما مشخص شده است که ژنتیک و سیستم ایمنی نامتعادل عامل اصلی علائم IBD هستند. یکی از اجزای سیستم ایمنی بدن که اغلب به IBD مرتبط است ، سطوح بالاتر پروتئینی است که به اینترلوکین 23 معروف است (IL-23) ، و تصور می شود چندین روش درمانی برای IBD توسط دست زدن به آن .

محققان دانشکده پزشکی Icahn کوه سینا کار با موش ها به گونه ای است که IL-23 بی نظمی در برخی از بیماران IBD دیده می شود. اما تحقیقات قبلی نشان داده بود که داشتن بیش از حد IL-23 برای موش ها برای شروع کولیت یا التهاب مزمن روده بزرگ کافی نیست. فقط پس از تغذیه با رژیم غذایی مشخص ، موش ها بیمار شدند. و پس از بررسی قسمتهای خاصی از رژیم غذایی ، محققان نظریه پردازی کردند که دو رنگ غذایی معمول ، قرمز 40 و زرد 6 ، می توانند مواد تحریک کننده باشند.

آنها مطالعه جدید ، منتشر شده در Cell Metabolism در پنجشنبه ، به نظر می رسد حق آنها را نشان می دهد. هنگامی که آنها به این موشها غذا یا آب حاوی رنگها دادند ، به کولیت مبتلا شدند. اما هنگامی که آنها با موشهای کنترل کننده سالم از این رنگها تغذیه می کردند یا هنگامی که موشهای بی نظم بدون هیچ یک از مواد غذایی از رژیم های غذایی تغذیه می کردند ، هیچ تأثیر مشابهی مشاهده نشد. “مطالعات ما نشان می دهد که مواد رنگی غذایی آنها در توسعه کولیت در شرایطی که با افزایش سیگنالینگ IL-23 مشخص می شود ، کمک می کنند. “

IBD یک بیماری پیچیده است و IL-23 تنها مجرم که فکر می کند خطر ابتلا به قسمت های IBD را افزایش می دهد. این یافته های جدید ، نویسندگان هشدار می دهند ، همچنین قبل از اطمینان از وجود رابطه واقعی بین IBD و مصرف رنگ مواد غذایی ، باید در افراد تایید شود. اما اگر این پیوند تأیید شود ، قطعاً می تواند بر مراقبت از بیماران IBD تأثیر بگذارد. برخی از افراد مبتلا به IBD گزارش می دهند که برخی از غذاها یا نوشیدنی ها احتمال بروز آنها را بیشتر می کند شعله ور شدن و اگر این رنگهای غذایی به عنوان محرک درگیر شوند ، این می تواند به شدت رژیم های غذایی این افراد را تحت تأثیر قرار دهد ، زیرا رنگ قرمز 40 و زرد 6 در بسیاری از محصولات وجود دارد همچنین هر دو در بسته بندی داروها معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند. رژیم غذایی انسان در قرن گذشته با افزایش شیوع بیماری های التهابی و خودایمنی ارتباط دارد. “، نویسنده ارشد سرجیو لیرا ، محقق در موسسه ایمونولوژی دقیق در ایکان کوه سینا ، در یک گزاره منتشر شده توسط مدرسه. “تصور بر این است که این تغییرات محیطی به پیشرفت این بیماری ها کمک می کند ، اما در مورد چگونگی انجام آن اطلاعات نسبتاً کمی در دست است. امیدواریم این تحقیق گامی در جهت درک تأثیر مواد رنگی مواد غذایی بر سلامت انسان باشد. ”

گذشته از بررسی افراد مبتلا به IBD ، محققان می گویند که کار بیشتری می تواند انجام شود برای بررسی نقش میکروبیوم روده در ارتباط با این پیوند ، از آنجا که آنها برخی از گونه های باکتری را شناسایی کردند که به نظر می رسد رنگ در موش های آنها را تجزیه می کند.

بیشتر : مخمر مشترک ممکن است دردسرهایی برای بیماران کرون ایجاد کند